In ontwikkeling

 Destination: Paris! – geïllustreerde roman en film

Wanneer Chloe, Sofia en Lizzy, drie Amerikaanse millennials, neerstrijken in Parijs, worden ze vanaf de eerste minuut geraakt door de magie die in de stad rondwaart en hen precies daar lijkt te brengen waar ze niet willen zijn.
Overweldigd door nieuwe gevoelens proberen de vrouwen zich krampachtig vast te houden aan hun oude vertrouwde levens, maar de “stad van de liefde” heeft hele andere plannen voor hen in petto en Chloe, Sofia en Lizzy worden uitgedaagd om beslissingen nemen die hun levens voor altijd zullen veranderen.

 

 

 

Life Builders – comedy-serie

Life Builders

De Britse Marion Walker wordt naar LA gestuurd om een ontspoorde life coach praktijk weer in het gareel te krijgen en komt daar aangekomen direct voor een aantal pittige uitdagingen te staan. Haar nieuwe collega’s, die niets begrijpen van haar Britse preutsheid, weigeren zich aan te passen aan een andere werkwijze wat Marion tot wanhoop drijft, maar Marion heeft een nog veel grotere uitdaging te overwinnen: het onder controle houden van haar seksuele behoeften en alle verleidingen te weerstaan die dagelijks haar pad kruisen.

 

 

 

Fabulous Vegan Food Guide – reisgids

Samen met mijn Parijse vriendin Ophélie ga ik op zoek naar de meest bijzondere en lekkerste vegan en vegan friendly restaurants in de tien meest drukbezochte steden van Europa. We delen al onze food avonturen met jou zodat je altijd de beste vegan hotspots tijdens je citytrip binnen handbereik hebt.